Novosti

Požar perilice za suđe
Dana 21.07.2016.izašli smo na požar kuhinje u ulicu Miroslava Posmodija 6. Dolaskom smo ustanovili da gori perilica za posuđe. Vlasnik je sam isključio struju i zapoćeo gašenje vodom. Pomoću CO2 -5kg aparata ugasili smo ostatak perilice.
Posted on 22 07 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija skidanja stršljenova

Dana 19.07.2016. u 07:59 sati nakon dojave iz „ZTB-Stan“ izašli smo na tehničku intervenciju skidanja stršljenova u ulici R. Boškovića 16/VI u Varaždinu. Uz pomoć autoljestve smo djelatnika veterinarske stanice podigli do 6. kata koji je sigurno uklonio gnijezdo stršljenova. Intervencija je završila u 08:40 sati.

Posted on 20 07 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar dimnjaka

Dana 16.07.2016. izašli smo na intervenciju požara dimnjaka u Črnec 82. Dolaskom na mjesto događaja, utvrdili smo da gori čađa u dimnjaku. Zbog dotrajalosti dimnjaka postojala je opasnost od proširenja požara na krovište. Sve dok čađa nije izgorjela, pratili smo i kontrolirali okolicu dimnjaka. Nakon što je čađa izgorjela, dimnjak smo očistili a vlasnika upozorili da izvrši sanaciju dimnjaka. Dimnjak i djelove krovišta još jednom smo izvana ohladili i vratili se u postrojbu.

Posted on 18 07 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 14.07.2016. izvršili smo tehničku intervenciju uklanjanja srušenog stabla sa osobnog vozila u ulici Braće Radića 88 u Jalkovcu. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je uslijed nevremena jedan dio starog kestena pao na osobno vozilo. Uz pomoć motorne pile, granje je uklonjeno sa auta i time je naša intervencija završena.
Posted on 15 07 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video