Novosti

Tehnička intervencija – otvaranje stana

Dana 02.07.2016. po dojavi policije izvršili smo tehničku intervenciju otvaranja vrata kuće u ulici Franje Račkog 32 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja vrata kuće otvorili smo nasilnim putem, a u kući smo zatekli mrtvu osobu. Intervenciju su izvršila tri djelatnika , vozilom za tehničke intervencije.

Posted on 04 07 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda

Dana 02.07.2016. izašli smo na tehničku intervenciju prometnu nezgodu u Vidovec, u Školsku ulicu. Dolaskom smo utvrdili da se radi o prometnoj nezgodi gdje je vozilo završilo u betonskoj ogradi. Mi smo pomogli djelatnicima hitne u izvlačenju jedne osobe iz vozila, a kasnije smo otpojili akumulator na vozilu kako bismo eliminirali eventualne izvore paljenja i osigurali mjesto nezgode.

Posted on 04 07 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana

Tehnička intervencija – otvaranje stana Dana 30.06.2016. izvršili smo tehničku intervenciju otvaranja stana u ulici Josipa Kozarca 26a,IV kat u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja vrata stana otvorili smo nasilnim putem, a u stanu zatekli smo mrtvu osobu. Intervenciju smo izvršili pomoću navalnog vozila i tri djelatnika.

Posted on 01 07 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – uklanjanje granja s puta
Dana 26.06.2016.g. izašli smo na tehničku intervenciju uklanjanja grana s puta uz Dravski kanal u Varaždinu. Dolaskom smo utvrdili da na putu ima grana na nekoliko mjesta koje je palo zbog nevremena te smo iste uklonili.
Posted on 27 06 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video