Novosti

Požar otvorenog prostora-izvid
Dana 14.06.2016. izvršili smo izvid po dojavi o požaru na otvorenom prostoru, istočna obilaznica kod „Bala „ smeća u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da se radi o kontroliranom spaljivanju trave i granja.
Posted on 15 06 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana, 13.06. 2016 u 07:04 sati izašli smo na požar otvorenog prostora u dravsku šumu kod ŠRD Varaždin. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovili smo da gori drveni stol sa klupama te smo ga uz utrošak od cca 300 l vode ugasili.

Posted on 14 06 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – otvaranje stana
Dana 11.06.2016.izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u Trakošćansku ulicu 16 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja te u razgovoru sa djelatnicima Policije , utvrdili smo da se u stanu nalazi maloljetna osoba koja je vjerojatno popila tablete. U stan , na prvom katu, ušli smo preko ljestve kukače. U međuvremenu stigla je informacija da dolazi vlasnica stana sa ključevima koja je i otvorila vrata stana. Maloljetnu osobu je preuzela Hitna pomoć, a mi smo se vratili u postrojbu.
Posted on 13 06 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – vađenje osobe iz rijeke Drave
Dana 11.06.2016. po pozivu Centra 112 izašli smo na tehničku intervenciju vađenja upale osobe iz rijeke Drave na Malim prelogima u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da su unesrećenu osobu djelatnici MUP-a izvukli na obalu,a mi smo je pomogli prenijeti do vozila Hitne medicinske pomoći.
Posted on 13 06 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video