Novosti

Tehnička intervencija-prometna nezgoda

Dana 17.05.2016. izašli smo na tehničku intervenciju prometne nezgode u Tuhovec.Na mjesto intervencije upučen je i DVD Varaždinske Toplice.Po njihovom dolasku na mjesto intervencije,obaviješteni smo da naša intervencija nije potrebna jer je osoba izašla iz vozila,pa smo se vratili u postrojbu.

Posted on 18 05 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija- spašavanje životinje
Dana 13.05.2016.izvršili smo tehničku intervenciju spašavanja životinje (mačke), u ulici Ivana Kukuljevića 28 , u Varaždinu. Mačku koja se popela na stablo, skinuli smo pomoću auto ljestve.
Posted on 16 05 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar dostavnog vozila

Dana 13.05.2016. izašli smo na požar dostavnog vozila u Međimursku ulicu u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je vlasnik vozila pokušao ugasiti požar s ručnim vatrogasnim aparatom, te da se još uvijek dimi iz vozila. Uz pomoć vitla za brzu navalu natopili smo dio vozila, ispod motora sa oko 200lit. vode.

Posted on 16 05 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-pranje kolnika
Dana 09.05.2016. po pozivu policije izašli smo na tehničku intervenciju pranja kolnika u ulicu Braće Radić u Varaždinu . Nakon prometne nezgode , na kolniku je ostalo malo krvi koje smo isprali sa vodom.
Posted on 10 05 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video