Novosti

Tehnička intervencija – otvaranje stana
Dana 05.05.2016.godine, izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u Lepoglavskoj ulici 20 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja, ustanovili smo da se dijete od četiri godine zaključalo u sobu, vrata smo otvorili pomoću otvarača za bravu.
Posted on 06 05 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - otvaranje stana - izvid

Dana 02.05.2016. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u Dravsku ulicu 7c u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja, vlasnici su sami otvorili vrata stana te nije bilo potrebe za našom intervencijom.

Posted on 03 05 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana 01.05.2016. izašli smo ne tehničku intervenciju prometne nezgode u Vratno Otok. Na mjesto intervencije upućen je i DVD Cestica. Po dolasku hitne medicinske pomoći i DVD-a Cetica, obaviješteni smo da naša intervencija nije potrebna jer je osoba sama izašla iz vozila, pa smo se vratili u postrojbu.
Posted on 02 05 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar stana-izvid
Dana 30.04.2016. izašli smo na intervenciju požara stambene zgrade u ulicu Ruđera Boškovića 20 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovljeno je da nema požara te smo se vratili u postrojbu.
Posted on 02 05 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video