Novosti

Požar stana-izvid
Dana 30.04.2016. izašli smo na intervenciju požara stambene zgrade u ulicu Ruđera Boškovića 20 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovljeno je da nema požara te smo se vratili u postrojbu.
Posted on 02 05 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – prometna nezgoda
Dana 29.04.2016. prilikom povratka s vježbe na Ravnoj gori naišli smo na tehničku intervenciju prometne nezgode u ulici Stjepana Radića u Vidovcu . Naša intervencija sastojala se u otpajanju akumulatora na oba vozila koja su sudjelovala u nezgodi. Kako nije bilo potrebe za daljnjom intervencijom, vratili smo se u postrojbu.
Posted on 02 05 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – prometna nezgoda

Dana 25.04.2016. po dojavi zapovjednika JVP, izašli smo ne tehničku intervenciju prometne nezgode na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije, utvrdili smo da se radi o prometnoj nezgodi između dva osobna vozila. Naša intervencija sastojala se u otpajanju akumulatora, dok su djelatnici Hitne preuzeli ozlijeđenu osobu.

Posted on 26 04 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar smeća

Dana 18.04.2016. izašli smo na dojavu o požaru stambenog objekta u Radničkoj ulici 16 u Kučan Marofu. Dolaskom smo utvrdili sa gori smeće ispred ulaza u stambeni objekat koje su ugasili članovi DVD-a Gornji Kučan sa 100 l vode.

Posted on 19 04 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video