Novosti

Požar otvorenog prostora

Dana 18.04.2016. izašli smo na požar otvorenog prostora u Dravskom parku u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa vozilom za gašenje šumskih požara i dva djelatnika. Požar niskog raslinja ugasili smo sa 100 l vode.

Posted on 19 04 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija otvaranje stana

Tehnička intervencija otvaranje stana Dana 11.04.2016. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u ulicu Ruđera Boškovića 8a, 4.kat, Varaždin. U stanu se nalazila ženska osoba kojoj je pozlilo. Uz prisustvo policije nasilno smo ušli u stan a po dolasku hitne medicinske pomoći mi smo se vratili u postrojbu.

Posted on 12 04 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar kamiona za smeće

Požar kamiona za smeće Dana 11.04.2016. izašli smo na požar kamiona za smeće u Varaždinu, Trg Pavla Štoosa 41, firma Aquatehnika. Na mjestu intervencije ustanovili smo da je došlo do požara smeća u kamionu te da se stražnja vrata, iza kojih je požar, ne daju otvoriti zbog kvara na hidrauličkom sistemu. Vrata smo otvorili pomoću sajli i krana tehničkog vozila, a kasnije zbog premalog otvora upotrebljen je i utovarivač firme Aquatehnika. Nakon otvaranja vrata uz pomoć vitla za brzo gašenje ugasili smo požar sa oko 500 litara vode.

Posted on 12 04 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - otvaranje stana

Dana 06.04.2016. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u ulicu Zrinski i Frankopana 11 u Varaždinu. Vrata smo otvorili uz pomoć razvalnog alata.

Posted on 07 04 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video