Novosti

Požar krovišta
Dana 26.03.2016. izašli smo na požar kuće u Sajmišnu ulicu 23 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da gori krovište kuće koje se zapalilo uslijed neispravnog dimnjaka. Požar smo pogasili vodom uz pomoć vitla za brzo gašenje ,a na mjestu događaja ostao je dežurati DVD Biškupec.
Posted on 29 03 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar kontejnera

Dana 24.03.2016. u 18:27 sati izašli smo na požar kontejnera u Slavenskoj ulici u Varaždinu. Požar su započeli gasiti stanari, a u potpunosti smo ga ugasili mi sa oko 100 l vode.

Posted on 25 03 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar razvodne elektro kutije

Dana 23.03. 2016. izašli smo na intervenciju požara razvodne kutije na poslovnoj zgradi "Fime" u Aninoj ulici u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je došlo do kratkog spoja na vanjskoj razvodnoj kutiji električne struje  na spomenutom objektu. Pošto je električna energija bila isključena, kutiju smo odvojili od nagorjele instalacije te time spriječili daljnje širenje požara.

Posted on 24 03 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar dimnjaka
Dana 22.03.2016..godine izašli smo na požar dimnjaka u ulicu I. Kukuljevića 10 u Varaždinu. Na ponovnu dojavu da je požar zahvatio krovište objekta na istoj adresi, izašli smo sa još dva vozila i 6 djelatnika. Dolaskom je utvrđeno da se ipak radi samo o požaru čađe dimnjaka koji je ugašen.
Posted on 23 03 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video