Novosti

Požar automobila
Dana 11.02.2016. izvršili smo gašenje požara automobila u Ludbreškoj ulici u Trnovcu. Dolaskom na mjesto intervencije uočili smo da gori osobni automobil, WV Polo Classic. Gorjelo je ispod poklopca motora te u dijelu unutrašnjosti vozila. Požar je ugašen uz utrošak od oko 200lit. vode. Na mjestu intervencije prisutni su bili i članovi DVD-a Trnovec.
Posted on 12 02 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 11.02.2016. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u ulicu Stjepana Vukovića 3 u Varaždinu. Protuprovalna vrata stana nije bilo moguće otvoriti sa vanjske strane , nego smo u stan ušli preko balkona pomoću auto ljestve.
Posted on 12 02 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija spuštanja osobe sa 1. kata zgrade

Dana 10.02.2016. izvršili smo tehničku intervenciju spuštanja osobe sa 1. kata zgrade u ulici Stjepana Vukovića 3 u Varaždinu, jer je došlo do kvara na bravi protuprovalnih vrata. Intervencija je izvršena uz pomoć auto ljestve.

Posted on 11 02 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija uklanjanja stabla s električnih vodova

Dana 10.02.2016. izvršili smo tehničku intervenciju uklanjanja stabla koje je palo na električne vodove u Cerju Tužnom. Intervencija je odrađena uz pomoć autoljestve i dva djelatnika. Iz košare auto ljestve smo porezali grane na stablima i skratili ih na visinu ispod žica. Intervenciji su bili prisutni djelatnici HEP-a koji su isključili naponsku mrežu i članovi DVD-a Ivanec.

Posted on 11 02 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video