Novosti

Požar lakirnice

Dana 15.01.2016. izvršili smo gašenje požara lakirnice u firmi Kostwein – proizvodnja strojeva d.o.o. u ulici M. P. Miškine 65 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije stupili smo u kontakt sa radnicima, koji su već s nekoliko „ S“ aparata pogasili sam otvoreni plamen . Pristupili smo gašenju i hlađenju same kabine lakirnice , veličine 4 * 4 * 8 metara , pomoću vitla za brzo gašenje. Nakon provjere termo kamerom utvrđeno je da nema više zaostalog žara i zagrijanih dijelova kabine lakirnice. Na mjestu požarišta ostali su dežurati radnici i policija.

Posted on 18 01 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar smeća

Dana 12.01.2016. izašli smo na dojavu o požaru kuće u ulici Ante Starčevića u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije, utvrdili smo da je pored navedene kuće osoba palila smeće. Zapaljeno smeće ugasili smo sa oko 100 litara vode.

Posted on 14 01 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar kontejnera za smeće

Dana 10.01.2016. izašli smo na požar kontejnera za smeće u ulici Braće Radić u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da gori smeće u metalnom kontejneru koji smo ugasili sa oko 200 l vode.

Posted on 14 01 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - otvaranje stana

Dana 07.01.2016. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u ulici Ljudevita Gaja 19 u Varaždinu. Bolesna osoba je u krevetu, a ključ od stana je bio sa unutarnje strane vrata, pa je bila potrebna naša pomoć.

Posted on 08 01 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video