Novosti

Požar ventilatora u kupaonicic stana - izvid

Dana 01.01.2016. po dojavi vlasnice, izašli smo na izvid ugašenog požara ventilatora u kupaonici stana u ulici Tina Ujevića u Varaždinu. Vlasnici su aparatom ugasili požar, a mi smo provjerom utvrdili da nema daljnje opasnosti.

Posted on 04 01 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar vikend kuće

Dana 01.01.2016. u 18:22 sati, izašli smo na intervenciju preventivne kontrole drvene vikend kuće u Črešnjevo. Naime, vlasnik je zvao da mu se čini da mu je uslijed loženja u peći došlo do zagrijavanja drvenih zidova i pojave požara. Zamolio je da preventivno pregledamo drveni objekat da ne dođe do požara. Objekat smo provjerili uz pomoć termovizijske kamere, a vatrogasci iz DVD-a Beretinec su preventivno natopili dio zida. Spriječen je nastanak požara i uzrokovanje materijalne štete.

Posted on 04 01 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana, 30.12.2015. u 01:18 sati izašli smo na intervenciju požara guma u Gortanovu ulicu u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa NV i 4 djelatnika. Nekoliko auto guma gorjelo je na stolu za stolni tenis. Ugašene su uz pomoć vitla za brzu navalu i cca 100 vode. Na intervenciji su bili nazočni djelatnici PP Vžd.
Posted on 30 12 2015 by JVP VARAŽDIN
Izvid po dojavi požara elektroagregata
Dana 29.12.2015. nakon dojave da gori elektroagregat iza stadiona NK Varaždin, Zagrebačka 19, izašli smo na intervenciju sa dva vozila i 7 djelatnika. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da djelatnici NK Varaždin kontrolirano spaljuju granje desetak metara od trafostanice. Budući da nije bilo opasnosti za širenje požara upozorili smo djelatnike NK Varaždin da ubuduće o takvim događajima obavijeste operativni centar JVP Varaždin. Štete nema.
Posted on 30 12 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video