Novosti

Požar kontejnera

Dana 28.12.2015. po dojavi domara izašli smo na požar kontejnera za smeće u Hallerovoj aleji u Varaždinu. Požar smo pogasili vitlom za brzo gašenje uz utrošak od oko 500 l vode.

Posted on 28 12 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar u teretani

U noći 27./28.12.2015. izašli smo na intervenciju po dojavi domara o velikoj količini dima koji izlazi iz balona teniskog centra u Zagrebačkoj 93 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je izgorjela kutija za odlaganje sportske opreme koja se nalazila u teretani tehnološkog parka. Provjetrili smo prostorije i vratili se u postrojbu.

Posted on 28 12 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija- prometna nezgoda

Dana 19.12.2015. izašli smo na tehničku intervenciju prometne nezgode u ulici Braće Radića u Varaždinu. Dolaskom na mjesto utvrđeno je da je došlo do prometne nezgode između dva osobna automobila. Naša intervencija sastojala se u zbrinjavanju ozlijeđenih osoba sa djelatnicima hitne, te otpajanju akumulatora na oba vozila.

Posted on 21 12 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar stana - izvid

Dana 16.12.2015. izašli smo na intervenciju po dojavi o dimu u stanu na 10. i 7. katu zgrade u ulici Miroslava Krleže 1A u Varaždinu. Dolaskom na mjesto, utvrđeno je da se radi o zagorjeloj hrani u stanu na 3. katu.

Posted on 17 12 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video