Novosti

Požar stana - izvid

Dana 16.12.2015. izašli smo na intervenciju po dojavi o dimu u stanu na 10. i 7. katu zgrade u ulici Miroslava Krleže 1A u Varaždinu. Dolaskom na mjesto, utvrđeno je da se radi o zagorjeloj hrani u stanu na 3. katu.

Posted on 17 12 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija vađenje utopljenika
Dana 12.12.2015. izvršili smo intervenciju vađenja utopljenika iz rijeke Drave. Intervenciju smo obavili pomoću čamca za spašavanje i tri djelatnika.
Posted on 14 12 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar industrijskog postrojenja

Dana 30.11.2015. u 6:55 sati izašli smo na požar industrijskog postrojenja u vlasništvu " Koke d.o.o." Jalkovečka ulica bb, Varaždin.

Gorjela je prostorija elektro rasklopnog postrojenja na drugom katu , površine 60*60 m. Izvršena je unutarnja i vanjska navala upotrebom autoljestve.Bila je potrebna ventilacija radi velike količine dima , a otvoreno je i krovište specijalnim alatima kako bi se odvela toplina i dim.

Nakon gašenja požara djelatnici policije proveli su očevid za čiji je provođenje posuđen elektro agregat i reflektori iz JVP. Konačno vraćanje vatrogasaca u postrojbu bilo je u 18:06 sati.

Posted on 01 12 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar automobila - izvid
Dana 29.11.2015. izašli smo na požar automobila na Trgu bana Jelačića u Varaždinu. Dolaskom na mjesto, utvrđeno je da se radi o kvaru automobila pri čemu je zbog puknuća cijevi došlo do isparavanja tekućine antifriza.
Posted on 30 11 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video