Novosti

Vatrodojava - izvid
Dana 09.11.2015. g. izašli smo na intervenciju po vatrodojavi iz Centra Tomislav Špoljar u Križanićevoj ulici u Varaždinu. Dolaskom na mjesto, te pregledom prostorija sa odgovornom osobom, utvrdili smo da je dojava lažna.
Posted on 10 11 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 08.11.2015. izvršili smo gašenje požara otvorenog prostora u Varaždinu,Šetalište Franje Tuđmana 1. Dolaskom na mjesto utvrđeno je da se radi o požaru trave 2X5m koji smo ugasili sa oko 100 l vode.
Posted on 10 11 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar kuće
Dana, 04.11.2015. u 04:18 sati izašli smo na požar kuće u Beretinec, K. Kapeša 4. Izašli smo sa NV i AC, te 8 članova posade. Obiteljska prizemna kuća starije gradnje do našeg je dolaska zbog kasne dojave skoro pa u potpunosti izgorjela. Požar je već bio u fazi opadanja. Za daljnje širenje i gašenje požara utrošeno je oko 2500 l vode. Spriječeno je širenje požara na gospodarsku zgradu u produžetku kuće i dio krovišta, dok je unutrašnjost u potpunosti izgorjela. Na inervenciji su sudjelovali i članovi DVD-a Beretinec sa NV,KV i 11 članova, kao i HMP Varaždin, HEP dežurna služba i PP Varaždin.
Posted on 04 11 2015 by JVP VARAŽDIN
Vatrodojava - izvid

Dana 02.11.2015. g. izašli smo na intervenciju po vatrodojavi iz KTC-a u Gospodarskoj ulici u Varaždinu. Dolaskom na mjesto, te pregledom prostorija sa odgovornom osobom, utvrdili smo da je dojava lažna.

Posted on 03 11 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video