Novosti

Tehnička intervencija – ispiranje kolnika
Dana 15.03.2019. izašli smo na tehničku intervenciju ispiranja kolnika nakon prometne nezgode u ulici Tome Blažeka u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i dva vatrogasca. U ispiranju kolnika utrošeno je oko 500 l vode.
Posted on 15 03 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 13.03.2019. u 18:07 h zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora u ulici Petra Zrinskog u Hrašćici. Na intervenciju smo izašli sa vozilom za gašenje šumskih požara i dva vatrogasca. Opožarena površina bila je oko 400 m2, a za gašenje je utrošeno 500 l vode.

Posted on 14 03 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar kontejnera

Dana 13.03.2019. u 17:31 h zaprimili smo dojavu o požaru kontejnera u ulici Vatroslava Lisinskog u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa vozilom za gašenje šumskih požara i dva vatrogasca. Požar je ugašen sa oko 500 l vode.

Posted on 14 03 2019 by JVP VARAŽDIN
Vatrodojava
Dana 09.03.2019. u 21:13h zaprimili smo preko „Vatrodojave“ da je došlo do požara na Trgu Slobode 12, Varaždin. Na intervenciju smo izašli sa Zapovjednim vozilom, dva Navalna vozilo i Auto cisternom. Dolaskom na mjesto intervencije otključali smo vrata te pristupili pretraživanju objekta i traženju vatrodojavne centrale. Pronalaskom centrale koja se nalazila u potkrovlju iščitali smo da se radi o dojavi požara u sektoru 9/1 koji smo detaljno pretražili i u kojem nije uočen nikakav požar. Vatrodojavni alarm smo ugasili uz pomoć nadležne osobe g.N.Š.,a na licu mjesta bilo je prisutan i g. B. L. koji je isključio dodatni alarm i zatvorio prozore za odimljavanje. Nakon toga vratili smo se u postrojbu. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU – Varaždinske.
Posted on 11 03 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video