Novosti

Požar prijevoznog sredstva-osobnog automobila
Dana 15.10.2015.po dojavi građana,izašli smo na požar automobila u Hraščici,Ruđera Boškovića 5.Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da gori instrument ploča u automobilu.Požar smo pogasili vitlom za brzo gašenje uz utrošak oko 100L vode.
Posted on 19 10 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-stablo na cesti
Dana, 14.10.2015. na dojavu C112 izašli smo na tehničku intervenciju uklanjanja s ceste u Aleju kralja Zvonimira u Varaždinu. Obzirom da je stablo palo na osobno vozilo pričekali smo da djelatnici PP Varaždin odrade očevid te smo stablo uklonili s ceste. Intervencija je odrađena sa navalnim vozilom i tri djelatnika.
Posted on 15 10 2015 by JVP VARAŽDIN
Vatrodojava iz Gradskog muzeja
U noći 12./13.10.2015. izašli smo na intervenciju po vatrodojavi iz Gradskog muzeja – Palača Sermage, na Trgu Miljenka Stančića 3 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto, te pregledom prostorija zajedno sa noćnim čuvarom, utvrdili smo da je dojava lažna.
Posted on 15 10 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-spašavanje životinje
08.10.2015. izvršili smo tehničku intervenciju spašavanja mačke sa stabla u ulici Stjepana Vukovića 8A u Varaždinu. Intervenciju smo izvršili uz pomoć autoljestve i tri djelatnika.
Posted on 15 10 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video