Novosti

Tehnička intervencija-prometna nezgoda

Dana 05.09.2015. po dojavi Hitne medicinske pomoći, izašli smo na tehničku intervenciju,prometna nezgoda kod farme 3 na cesti Varaždin- Nova Ves. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je došlo do sudara dvaju osobnih vozila. Pomogli smo Hitnoj pomoći kod izvlačenja osoba iz vozila te otpojili akumulatore i provjerili da li nema curenja goriva.

Posted on 07 09 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 05.09.2015. izašli smo na požar otvorenog prostora,piljevine,koja se nalazila razbacana kraj silosa. Požar smo pogasili s jednim „c“mlazom cca 300 L vode.

Posted on 07 09 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 02.09.2015. izašli smo na požar otvorenog prostora u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu. Dolaskom smo utvrdili da se radi o kontroliranom spaljivanju, te da nema potrebe za našom intervencijom.

Posted on 03 09 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - uklanjanje crijepa

Dana 01.09.2015. izvršili smo tehničku intervenciju uklanjanja crijepa koji je prijetio da padne na prolaznike na Trgu Miljenka Stančića u Varaždinu. Intervenciju su izvršila dva djelatnika s pomoću autoljestve.

Posted on 02 09 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video