Novosti

Tehnička intervencija - otvaranje stana

Dana 21.07.2015.g. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u Zagrebačkoj ulici 13 u Varaždinu. Vrata smo otvorili uz pomoć razvalnog alata, a u stanu se nalazila vlasnica kojoj je pozlilo.

Posted on 22 07 2015 by JVP VARAŽDIN
Vatrodojava iz Gradskog muzeja

Dana 19.07.2015. izašli smo na intervenciju po vatrodojavi iz Gradskog muzeja - Palača Sermage na Trgu Miljenka Stančića u Varaždinu. Dolaskom na mjesto, te pregledom prostorija zajedno sa zaštitarom, utvrdili smo da je dojava lažna.

Posted on 20 07 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda

Dana 18.07.2015. izašli smo na tehničku intervenciju prometne nezgode na raskrižju ulica Krešimira Filića i Miroslava Krleže u Varaždinu. U sudaru su sudjelovala tri vozila, a iz jednog smo vozila izvukli unesrećenu osobu. Došlo je i do istjecanja goriva iz vozila koje smo sanirali i osigurali.

Posted on 20 07 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar kućice

Dana 18.07.2015. izašli smo na požar kućice kod šintarije u Varaždinu. Dolaskom smo utvrdili da gori drvena kućica koju smo pogasili sa oko 2000 l vode.

Posted on 20 07 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video