Novosti

Otvaranje stana
Dana 02.07.2015.g. na poziv PU Varaždin izvršili smo tehničku intervenciju otvaranja stana u Zagrebačkoj ulici 13 na 12. katu u Varaždinu. Vrata smo otvorili pomoću razvalnog alata.
Posted on 03 07 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 02.07.2015. izašli smo na dojavu požara otvorenog prostora u Plitvičkoj ulici u Varaždinu. Dolaskom je utvrđeno da tinjaju ostaci biljnog otpada, kojeg je vlasnik zapalio tijekom dana, a isti smo pogasili uz pomoć metlanica.

Posted on 02 07 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana
Dana, 28.06.2015. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u ulicu Z. Frankopana 21/ll u Varaždinu. Uz pomoć autoljestve kroz prozor smo ušli u stan na drugom katu i zatekli stariju žensku osobu koja je gledala televizor. Otključali smo ulazna vrata i pustili rođake unutra. Nazočni djelatnici PU Varaždin.
Posted on 29 06 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 26.06.2015. izvršili smo tehničku intervenciju u ulici Tome Masaryka 15 u Varaždinu , gdje smo sa autoljestvom podigli pčelara koji je skinuo roj pčela sa krova kuće.
Posted on 29 06 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video