Novosti

Požar otvorenog prostora

Dana 04.06.2015. izvršeno je gašenje požara otvorenog prostora u Varaždinu, uz Dravski kanal kod Gradske sportske dvorane. Dolaskom je utvrđeno da gori trava površine 200 m2 koja ja ugašena sa 150 l vode.

Posted on 10 06 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar stambenog objekta – vraćeni s puta
Dana 02.06.2015. izašli smo na dojavu o požaru stambenog objekta i istjecanju plina u Ivancu, Kralja Tomislava 25. Na intervenciju je upućen DVD Ivanec i DVD Bedenec. Po dolasku Ivkoma i zatvaranju dovoda plina, zapovjednik DVD-a Ivanec javlja da naša intervencija više nije potrebna, pa smo vraćeni u postrojbu. Požar su pogasili DVD Ivanec i DVD Bedenec.
Posted on 03 06 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 31.05.2015. po dojavi Hitne medicinske pomoći, izašli smo ne tehničku intervenciju prometne nezgode sa priklještenom osobom u Petrijanec. Naša intervencija sastojala se u pomoći kod izvlačenja osobe djelatnicima hitne.
Posted on 01 06 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar stana

Dana 30.05.2015. u 17:20 sati,na dojavu C112 izašli smo na požar stana u Zagrebačku ulicu 86/IV.Na interveciju smo izašli sa NV,AIL i 8 djelatnika.Otvaranjem vratiju stana bilo je jasno da dim dolazi od zagorenog ručka.Maknuli smo posudu i hranu s štednjaka,isključili struju,provjetrili stan i vratili se u postrojbu.Na mjestu intervencije nazočni i djelatnici PP Varaždin

Posted on 01 06 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video