Novosti

Tehnička intervencija- prometna nesreća
Dana 03.12.2019 u 19:37h zaprimili smo dojavu preko Centra 112 da je došlo do prometne nesreće,nalet vlaka na osobno vozilo u Cehovskoj ulici u Varaždinu. Na tehničku intervenciju izašli smo sa Malim tehničkim,Navalnim vozilom i sedam vatrogasaca. Dolskom na mjesto intervencije te izvršenim izvidom Navalno vozilo je vraćeno u postrojbu,a na intervenciji ostaje Malo tehničko vozilo i tri vatrogasca koji su vršili osvjetljivanje mjesta intervencije kako bi djelatnici PU – Varaždinske izvršili očevid. U prometnoj nesreći vozač osobnog vozila marke Volkswagen Golf V na mjestu je preminuo. Nakon što je završio očevid vratili smo se u postrojbu. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici HMP Varaždin te PU – Varaždinske.
Posted on 04 12 2019 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija u dječjoj igraonici

Dana 22.11.2019 u 18:20 sati, zaprimljena je dojava iz dječje igraonice u Varaždinu, da je djevojčici zaglavio prstić u plastičnom stolcu. Na intervenciju smo izašli sa tehničkim vozilom i dva djelatnika. Prst smo oslobodili uz upotrebu kliješta i lista pile za željezo. Nakon toga izvršili smo pospremu te se vratili u postrojbu.

Posted on 25 11 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar garaže

Dana 21.11.2019. u 01:43h zaprimili smo dojavu od gđe B.N. da se u Zbelskoj ulici,Trnovec Bartolovečki u polju vidi plamen, ali gospođa ne zna točno što gori jer se ona nalazi u Zbelavi,Varaždinska ulica. Na mjesto dojave poslan je DVD- Trnovec Bartolovečki koji dolaskom na mjesto intervencije javlja da se radi o požaru spremišta ( garaža,skladište) te traži pomoć od JVP – Varaždin. Na mjesto intervencije poslana je Auto cisterna i dva vatrogasca. Uz navedeni objekt izgorjelo je osobno i kombi vozilo koji su se nalazili parkirani u objektu. Za gašenje smo potrošili 7500l vode. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PU – Varaždinske.

Posted on 21 11 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 11.11.2019 u 13:25 sati zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora u Optujskoj ulici, Varaždin. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilo i tri djelatnika. Požar smo pogasili pomoću vitla za brzo gašenje uz utrošak vode od 2000L. Nakon pospreme vratili smo se u postrojbu.
Posted on 12 11 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video