Novosti

Požar otvorenog prostora
Dana 09.03.2019. u 11:10 sati zaprimili smo dojavu o požaru otvorenog prostora u Črncu Biškupečkom br. 34. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i tri vatrogasca. Za gašenje požara suhe trave i niskog raslinja na površini od 1000 m˛, utrošeno je 1000 litara vode.
Posted on 11 03 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar krovišta
Dana. 06.03.2019. , u 15:39 sati, zaprimljena je dojava o požaru krovišta u Svibovcu Podravskom. Na intervenciju su upućena tri vozila sa 7 vatrogasaca. Na mjestu intervencije na objektu obiteljske kuće zatečen je požar krovišta. Nije bilo otvorenog plamena ali je bilo dosta dima ispod crijepova po cijeloj strani krova. Uz pomoć tri mlaza vode požar je vrlo brzo stavljen pod kontrolu. Nakon što je kompletna strana krovišta od oko 80m2 djelomično otvorena, požar je u potpunosti ugašen. Na mjestu intervencije bili su nazočni članovi DVD-a Svibovec Podravski sa jednim navalnim vozilom i 5 vatrogasaca, djelatnici PP Varaždin i djelatnici ZHM koji su pregledali ukućane zbog udisanja dima. Za gašenje požara utrošeno je cca 4m3 vode. Intervencija je završila u 17:26 sati.
Posted on 08 03 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 05.03.2019. zaprimili smo dojavu o požaru stana u ulici Zrinskih Frankopana 13 b u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije, utvrdili smo da se radi o zagorjeloj hrani na štednjaku. Intervencija se sastojala u uklanjanju zagorjele hrane sa štednjaka i provjetravanju stana.

Posted on 06 03 2019 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 05.03.2019. zaprimili smo dojavu od komunalnog redara o požaru otvorenog prostora u Harambašićevoj ulici u Varaždinu. Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i dva vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije uočili smo da gori smeće i okolno nisko raslinje. Požar smo pogasili uz pomoć vitla za brzu navalu. Opožarena površina iznosi 70 m2,a za gašenje smo utrošili 100 l vode.

Posted on 06 03 2019 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video