Novosti

Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana 08.03.2015. izvršili smo tehničku intervenciju otvaranja stana u ulici Ratimira Hercega 3 u Varaždinu. Intervencija je izvršena na način da smo razbili cilindar te smo na taj način ušli u stan.
Posted on 09 03 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehinička intervencija-prometna nezgoda
Dana 08.03.2015. izašli smo na tehničku intervenciju prometne nezgode u Ludbreškoj ulici u Trnovcu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da je došlo do slijetanja motocikla u električni stup koji je pri tom i srušen na vozača motocikla. Naša intervencija sastojala se u podizanju stupa sa ozlijeđene osobe, otpajanju akumulatora motocikla i pomoći pri transportu osobe do vozila Hitne.
Posted on 09 03 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
U noći 06/07.03.2015. po dojavi građanina izašli smo na požar otvorenog prostora u Vukovicu,općina Sračinec. Izašli smo s navalnim vozilom i 3 djelatnika. Požar smo pogasili pomoću vitla za brzo gašenje uz utrošak ~500 l vode.
Posted on 09 03 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora
Dana 06.03.2015. izašli smo na požar otvorenog prostora uz zapadnu zaobilaznicu Gojanec – Hrašćica u Varaždinu. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je dojava lažna , pa smo se vratili u postrojbu.
Posted on 09 03 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video