Novosti

Požar dimnjaka
Dana 08.02.2015.godine izašli smo na požar dimnjaka u ulici Zvonka Milkovića 13 u Hraščici.
Posted on 09 02 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 06.02.2015. g. po dojavi prometne policije, izašli smo na tehničku intervenciju pomoći kod izvlačenja šlepera koji je zapeo u snijegu u ulici Braće Radića u Varaždinu.
Posted on 09 02 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar stana - lažna

Dana 03.02.2015. nakon dojave da se dimi iz stana u Trakošćanskoj ulici 16, u Varaždinu na intervenciju smo izašli s gasnim vlakom od 3 vozila, navalnog, auto ljestve i autocisterne. Dolaskom na mjesto intervencije i detaljnim pregledom nekoliko obližnjih stanova utvrđeno ja da je dojaviteljica vidjela isparavanje vode koje je nastalo prilikom spremanja jela. Kad smo se uvjerili da nema opasnosti od nastanka požara vratili smo se u postrojbu.

Posted on 04 02 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - otvaranje stana

Dana 30.01.2015. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja stana u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu. Intervencija je izvršena na način da smo preko balkona ušli u stan i s unutarnje strana otvorili vrata pri čemu nije počinjena nikakva materijalna šteta.

Posted on 02 02 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video