Novosti

Požar napuštene tvornice

Dana 14.01.2015. izašli smo na intervenciju požara napuštene tvornice tekstila u ulici Vladimira Gortana u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da je požar izbio u bivšim uredskim prostorima. Brzom intervencijom požar je lokaliziran, te je spriječeno njegovo širenje na ostatak građevine.

Posted on 15 01 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 12.1.2015. u ranim jutarnjim satima, nakon dojave da je došlo do prometne nezgode u Kućan Marofu i da ne mogu izvaditi unesrećenu osobu iz prevrnutog vozila na intervenciju izlazi tehničko vozilo i 4 djelatnika. Nakon osiguranja vozila i oslobađanja unesrećenog, vozilo okrećemo na kotače te otpajamo akumulator da bi spriječili moguće neželjene posljedice čime je naša intervencija završila.
Posted on 12 01 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar prijevoznog sredstva
U noći s 09/10.01.2015. po dojavi izašli smo na intervenciju požara skladišta PEVECA,na staroj lokaciji u Kućansku ulicu u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je došlo do požara kamiona- furgona,na parkiralištu,koji smo pogasili s dva mlaza vode.
Posted on 12 01 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar stambenog objekta
Dana 07.01.2015. izašli smo na intervenciju požara stambenog objekta u ulicu Ivana Gorana Kovačića 14 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je došlo do požara namještaja ( fotelje ) koja je bila naslonjena na peć na drva. Požar je u međuvremenu uspjela pogasiti vlasnica stana koja je zadobila opekline po rukama koju je Hitna medicinska pomoć odvezla u bolnicu, a mi smo iz donjeg dijela objekta izbacili nagorjeli namještaj te provjetrili isti.
Posted on 08 01 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video