Novosti

Tehnička intervencija
Dana 28.12.2014. izašli smo na tehničku intervenciju izvlačenja vozila iz jarka u Beretincu. Po dolasku na mjesto intervencije osobni autmobil, koji je zbog loših vremenskih uvjeta na cesti izletjelo u jarak, izvukli smo uz pomoć vitla. Vozač je neozlijeđen.
Posted on 29 12 2014 by JVP VARAŽDIN
Požar stana

Dana 27.12.2014. izašli smo na požar radnog stroja i traktora u Jalkovečku ulicu u Varaždinu kod pruge u krugu skladišta. Po dolasku izvršili smo gašenje traktora pomoću vitla za brzu navalu uz utrošak od oko 300 litara vode, dok je radni stroj već bio pogašen „S“ aparatima od strane vlasnika. Nakon gašenja otpojili smo akumulatore, rashladili strojeve i uklonili nagorjele dijelove.

Posted on 29 12 2014 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija

Dana 20.12.2014. izašli smo na tehničku intervenciju, rezanja lokota za bicikl,Šenoina ulica u Varaždinu. Vlasnik je imao ključ,no bicikl mu je bio zaključan i lokotom susjednog bicikla.

Posted on 22 12 2014 by JVP VARAŽDIN
Požar kontejnera

Dana 20.12.2014. izašli smo na požar kontejnera za smeće u dvorištu II. Osnovne škole u Varaždinu. Požar smo pogasili preko vitla za brzo gašenje.

Posted on 22 12 2014 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video