Novosti

Požar kontejnera

Dana 20.12.2014. izašli smo na požar kontejnera za smeće u dvorištu II. Osnovne škole u Varaždinu. Požar smo pogasili preko vitla za brzo gašenje.

Posted on 22 12 2014 by JVP VARAŽDIN
Požar stana

Dana 19.12.2014.izašli smo na intervenciju, požar stana, ulica Aleja kralja Zvonimira 2/2 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije, utvrđeno je da je nepažnjom vlasnika zagorio ručak na električnom štednjaku.

Posted on 22 12 2014 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 14.12.2014. izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja vrata na osobnom vozilu u ulici Juraja Križanića u Varaždinu. Vlasnik vozila nepažnjom je zatvorio vrata automobila u kojem je ostao ključ. Vrata smo otvorili bez ikakve štete.
Posted on 15 12 2014 by JVP VARAŽDIN
Propuštanje sigurnosnog ventila
Dana 08.12.2014. izašli smo na ekslopiziju ekspanzione posude centralnog grijanja u Sračinec,Varaždinska 155.Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da je došlo do propuštanja sigurnosnog ventila i time je naša intervencija završila.Prisutan je bio i lokalni DVD koji je ostao na intervenciji.
Posted on 09 12 2014 by JVP VARAŽDIN

<< Previous 1 Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video