Novosti

Održavanje seminara „Opasnosti od plamenih udara“

Termini održavanja seminara „Opasnosti od plamenih udara“ su:

1. 29. - 30.03. 2014.

2. 05. - 06.04. 2014.

3. 26. - 27.04. 2014.

4. 10. - 11.05. 2014.

Više saznajte ovdje

 
Posted on 25 03 2014 by JVP VARAŽDIN
Intervencija prevrtanja cisterne u slikama...

      Prilikom jučerašnjeg prevrtanja vozila, došlo je do istjecanja jednog dijela sadržaja cisterne – otopine formaldehida, što je sanirala Javna vatrogasna postrojba Grada Varaždin. Slike sa intervencije možete pogledati u našoj foto galeriji.

Posted on 05 02 2014 by JVP VARAŽDIN
Prevrnula se autocisterna koja je prevozila formalin

             Na istočnoj obilaznici u Varaždinu,jutros se prevrnula autocisterna iz koje je nakontoga iscurila manja količina formalina. U nesreći su dvije osobe ozlijeđene. JVP Grada Varaždina izašli su na teren u roku od nekoliko minuta, začepili su tri oštećenja na cisterni iz kojih je curio formalin. Zasad je stanje stabilno i opasnosti nema, a čekaju se predstavnici ovlaštene tvrtkekoju trebaju odabrati zajednički Inspekcija zaštite okoliša i policija, da dođu i saniraju oštećenja – kazao nam je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe, Ivica Labaš. Do kada oštećenja ne budu u potpunosti sanirana, vatrogasci ostaju dežurati na terenu uz autocisternu. Očevid je u tijeku, a više informacija znat će se nakon obavljenog očevida.

Posted on 04 02 2014 by JVP VARAŽDIN
Završni domjenak djelatnika i umirovljenika JVP Varaždina

U Petak 20.12.2013. održan je tradicionalan domijenak povodom završetka godine sa djelatnicima i umirovljenicima JVP Grada Varaždina. Nakon uvodnog govora zapovijednika g. Labaš Ivice kojim je pozdravio sve prisutne slijedio je domjenak,a nakon toga uz glazbu grupe "Stari prijatelji- Đima Band" iz Cestice, "stari i mladi" kolege prisjećali su se kako je to bilo nekad.    

Posted on 30 12 2013 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video